Shop

Webshop

I C.J. Truckservices webshop vil du altid kunne finde gode tilbud på kvalitetsprodukter.

Produkter:

Vi importerer selv de fleste af vores produkter, hvilket holder prisniveauet nede. Derfor vil du altid kunne finde billige El-palleløfter, El-stabler, sakseløftere, palleløfter med vægt, løftebord og mange andre ting i vores webshop. Vi bestræber os hele tiden på, at finde ergonomisk gode produkter, der er med til at forbedre arbejdsmiljøet, så medarbejderne udsættes for mindst mulig fysisk belastning.
Eksempelvis er vores El-palleløfter et fantastisk redskab til at få funktionsnedsatte borgere tilbage på arbejdsmarkedet, læs eventuelt mere på vores blog
På webshoppen kan du selvfølgelig også finde ekstra batterier til din el palleløfter, hurtigoplader hvis din tid er knap eller andre produkter, der kan gøre din dagligdag nemmere. Det er ikke lige alt, der vises på på webshoppen og har du brug for andre ting, så kontakt os endelig, da vi helt sikkert kan hjælpe dig med en god løsning til en fornuftig pris.
C.J. Truckservice importerer, servicerer og sælger gaffeltruck, så uanset størrelse, om det skal være en El-truck, Gastruck eller en Dieseltruck, kan vi levere til særdeles fordelagtige priser.
C.J. Truckservice importerer også både luftgummi og massive dæk til alle typer maskiner – så hvad enten du har en gaffeltruck, en gummiged eller anden entreprenørmaskine, der trænger til nye dæk, kan vi levere og montere kvalitetsdæk til særdeles fornuftige priser.
Faktisk har C.J. Truckservice Danmarks største dækpresse til massive dæk, hvor vi kan presse dæk helt op til 210 cm i diameter