El palleløfter – EPT15H

En elektrisk palleløfter er godt for arbejdsmiljøet

Både løft og kørsel udføres elektronisk
EPT15H er let at betjene og aflaster operatøren i det tunge arbejde med pallevogne.
Velegnet til at arbejde på snævre områder, lastbiler, butikker og lignende
En god erstatning for den traditionelle palleløfter

Økonomisk og ergonomisk en rigtig god investering i arbejdsmiljøet

ALLE VORES MASKINER KAN LEASES
Ring på tlf. (+45) 24 46 30 45 eller skriv en e-mail til info@cj-truckservice.dk for at høre mere om dine muligheder.

kr. 11.600,00

Eksklusiv moms

YDERLIGERE BESKRIVELSE

El palleløfter EPT 15H

Elektrisk palleløfter med fantastiske egenskaber

 • Kompakt maskine velegnet til snævre arbejdsområder
 • Både løft og kørsel udføres elektronisk
 • 5 års stelgaranti
 • Vedligeholdelsesfrit Lithium-ion batteri 48V 10aH
 • Lynskift af batteri
 • Arbejdsdygtig på underlag med helt op til 6 % hældning og løft på 1.500 kg.
 • Indbyggede bremser kan holde palleløfteren både på skråt og plant underlag
 • Opretstående kørsel
 • Vedligeholdelsesfri motor
 • Gaffellængde 1.150 mm
 • LCD-skærm med batteriforbrug, opladevarsel og fejlkode visning

Hvad kan vores El-Palleløfter
Vi er leveringsdygtige i elektriske palleløftere, der både kører og løfter elektrisk, så medarbejderen ikke belastes under arbejdet.
Vores El-Palleløfter er en kompakt maskine, hvor det ergonomiske håndtag gør den meget let at betjene og du kan sågar betjene palleløfteren, mens håndtaget står lodret. Herved får du en meget lille venderadius i forhold til en manuel pallevogn samtidig med, at du undgår den hårde fysiske belastning. Læs eventuelt lidt mere i artiklen på vores blog
En praktisk el-hund til varevognen eller lastbilen og en stor fordel på det lille lager, hvor der ofte er pladsmangel i gangene.
Funktionen gør også El-Palleløfteren til en ekstra hjælp for personer med funktionsnedsættelse, da det er betydeligt nemmere at opnå optimale arbejdsstillinger.
Set som hjælpemiddel er det en meget billig palleløfter, der kan være med til, at personer med funktionelle udfordringer kan komme tilbage på arbejdsmarkedet.
Den nemme betjening og lette betjeningsmulighed uanset håndtagets vinkling giver optimale arbejdsstillinger og mindsker belastningen af nakke, skuldre og ryg mest muligt
C.J. Truckservice El Palleløfter er så kraftig, at den uden problemer kan køre med tungt læs på skrå underlag med helt op til 6 graders hældning.
Palleløfterne er standard udstyret med PU hjul. PU er et meget slidstærkt gummi materiale og en palleløfter med gummihjul er behagelig og næsten lydløs at arbejde med.
El Palleløfteren er udstyret med et kompakt genopladeligt Lithium-ion batteri, der uden problemer klarer en hel dags arbejde.
Hvis en El Palleløfter skal arbejde i døgndrift, kan der tilkøbes et udskifteligt batteri. Med en lynlader kan batterierne genoplades fuldt på blot 2-3 timer

Andre typer Palleløfter:
Sakseløfter som arbejdsstation
Et andet meget praktisk hjælpemiddel, vi kan tilbyde er en palleløfter med et elektrisk sakseløft.
Palleløftere med elektrisk sakseløft af gaflerne, så palleløfteren både kan bruges som palleløfter og som arbejdsstation
Læs eventuelt mere her Sakseløfter – EHLS 1000N

Palleløfter som transportabel vægt
Vi kan også tilbyde palleløfter med indbyggede vejeceller, så du kan veje dine paller mens du løfter, hvilket både er en stor fordel i forsendelsesafdelinger eller til lagerstyring af din produkter.
Læs eventuelt mere her Palleløfter med vægt
Palleløftere med indbyggede elektroniske vejeceller letter især arbejdsgangen, når der er behov hurtig kontrol af vægten på  indgående og udgående paller.

El Stablere
Har du brug for pallerne kan komme op i de højere luftlag, kan en af vores mange El Stablere være den rigtige løsning for dig, hvor vi både har elektriske stablere til de små snævre områder El Stabler med lille venderadius  og til de store lagerhaller, hvor det er rart at kunne lade sig transportere med rundt på stableren – se evt. vores El-Stabler ES15T4-3700
Vi kan levere El stablere i rigtig mange forskellige udgaver, hvor vi altid kan finde en, der lige præcis passer til dine udfordringer med lagerreoler, hal højder, indkørselspartier, løftehøjde, vægt af gods osv.  – uanset hvad, vil vi kunne finde den korrekte El Stabler til dig

 

 

Har du spørgsmål?

Udfyld nedenstående, så ringer vi dig op hurtigst muligt til en uforpligtende snak!

Ring op - produkt
Du kan også skrive en besked til os HER.

HØR MERE OM DETTE PRODUKT

Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt - produkt

Svend Erik Junker

Salgschef

Christian Jensen

Indehaver