WEBSHOP

Varekategori

Størrelse

Mærke

Pris

Vores webshop bliver løbende opdateret

C.J. Truckservice har egen import af stablere, palleløftere, sakseløfter og løftebord så uanset dit behov for en palleløfter, el-stabler, sakseløfter eller arbejdsbord, kan C.J. Truckservice levere billige El-Palleløfter og andre produkter i høj kvalitet, der passer præcist til det du har brug for.
Elektrisk palleløfter og el stablere findes i rigtig mange udgaver og vi får løbende forskellige modeller hjem.
På webshoppen bestræber vi os på kun at vise El-Stablere, palleløftere og varer, der allerede er på vores lager og kan derfor leveres fra dag til dag.
Finder du ikke lige, det du står og mangler på webshoppen, så kontakt os endelig, for uanset hvilket behov du har, kan vi levere det i høj kvalitet og til fornuftige penge
Elektrisk Palleløfter og El-Stabler er en del af et godt arbejdsmiljø
Hos C.J. Truckservice går vi meget op i arbejdsmiljøet skal være i orden, derfor har vi også stort fokus på at palleløftere og stablere skal være et godt hjælpemiddel for medarbejderen.
En almindelig palleløfter kan hurtigt blive en hård fysisk belastning, når medarbejderen skal sætte et tungt læs i bevægelse, ligesom ansatte med fysiske udfordringer eller funktionsnedsættelse nemt bliver overbelastet ved betjening af manuelle pallevogne, palleløftere og stablere.
Vores El-palleløfter er så avanceret og super let at betjene, at alle uden fysisk anstrengelse kan flytte selv tunge læs. Flere kommuner har endda med succes implementeret vores el palleløfter på arbejdspladser, så personer med funktionsnedsættelse, der ellers ville være afskåret fra at kunne arbejde på et lager, igen fik muligheden for at finde glæde ved at arbejde
C.J. Truckservice importerer også gaffeltruck
C.J. Truckservice er meget andet en end el-palleløftere og el-stablere, vi importerer også gaffeltruck til alle tænkelige formål.
Har du brug for en el-truck, gastruck eller en dieseltruck, ja så kontakt os endelig, vi er altid behjælpelig med råd og vejledning. Vi kan levere gaffeltruck i høj kvalitet tilpasset præcist dit behov og til særdeles konkurrencedygtige priser, ligesom vi gerne tager din brugte gaffeltruck i bytte.

Svend Erik Junker

Salgschef

Christian Jensen

Indehaver