WEBSHOP

Siden opdateres jævnligt med nye stablere, palleløftere, gaffeltruck m.m.
C.J. Truckservice har egen import af El stablere, palleløftere, sakseløfter, løftebord, gaffeltruck, dæk, diverse former for tilbehør og meget mere. Uanset dit behov for en elektrisk palleløfter, el-stabler, sakseløfter eller arbejdsbord, er C.J. Truckservice leveringsdygtig i produkter af høj kvalitet til fornuftige priser. Et rigtig godt eksempel er vores billige El-Palleløfter, der nok er markedets mest smarte kompakte palleløfter i meget høj kvalitet, lang batterilevetid og utrolig nem at betjene – uden tvivl bedst til prisen.

Vi kan levere Elektriske palleløftere, el pallestablere og gaffeltruck i rigtig mange andre udgaver end de viste og vi får løbende forskellige modeller hjem.
Derfor er det vigtigt at understrege, at på webshoppen bestræber vi os på, kun at vise produkter som El-Stablere, palleløftere, gaffeltruck og andre relaterede varer, der allerede er på vores lager og derfor kan leveres fra dag til dag.
Vores maskiner fremstilles i mange forskellige udgaver og med vores løbende import, kan vi hurtigt få elektriske stablere, gaffeltruck og lignende hjem, der er passer lige netop til dig og dine daglige udfordringer, med andre ord, finder du ikke lige, det du står og mangler på webshoppen, så kontakt os endelig, for uanset hvilket behov du har, kan vi levere det i høj kvalitet og til fornuftige penge
Elektrisk Palleløfter og El-Stabler er en del af et godt arbejdsmiljø
Hos C.J. Truckservice går vi meget op i arbejdsmiljøet skal være i orden, derfor har vi også stort fokus på at palleløftere og stablere skal være et godt hjælpemiddel for medarbejderen.
En almindelig palleløfter kan hurtigt blive en hård fysisk belastning, når medarbejderen skal sætte et tungt læs i bevægelse, ligesom ansatte med fysiske udfordringer eller funktionsnedsættelse nemt bliver overbelastet ved betjening af manuelle pallevogne, palleløftere og stablere.
Vores El-palleløfter er så avanceret og super let at betjene, at alle uden fysisk anstrengelse kan flytte selv tunge læs – se eventuelt vores video på Youtube . Flere kommuner har endda med succes implementeret vores el palleløfter på arbejdspladser, så personer med funktionsnedsættelse, der ellers ville være afskåret fra at kunne arbejde på et lager, igen fik muligheden for at finde glæde ved at arbejde.

En elektrisk palleløfter løfter ikke særlig højt, så når pallerne skal op i de højere luftlag, er det nødvendigt med en pallestabler eller gaffeltruck.
Vores elektriske stablere kan leveres i alle tænkelige udgaver, lige fra den meget kompakte lille el stabler, der kan vende rundt på næsten ingen plads til store stærke el-hunde, der kan tilbagelægge længere afstande og løfte helt op i 6 meters højde.
Fælles for alle stablere er, at de er meget stabile, lette at betjene med ergonomiske håndtag og i meget høj kvalitet til trods for de særdeles fornuftige priser.
C.J. Truckservice importerer også gaffeltruck
C.J. Truckservice er meget andet en end el-palleløftere og el-stablere, vi importerer også gaffeltruck til alle tænkelige formål, lige fra den lille el-truck til indendørs brug til helt store gaffeltruck med en løftekapacitet på op 32 ton. Alle gaffeltruck kan leveres med rigtig mange forskellige former for udstyr, det er næsten kun fantasien, der sætter grænserne.
C.J. Truckservice har også fået forhandlingen af Baoli Gaffeltruck. Baoli er en del af Kion-Group og er dermed også samme baggrundsteknologi, som eksempelvis mange Linde og Still gaffeltruck 
Har du brug for en el-truck, gastruck eller en dieseltruck, ja så kontakt os endelig, vi er altid behjælpelig med råd og vejledning. Vi kan levere gaffeltruck i høj kvalitet tilpasset præcist dit behov og til særdeles konkurrencedygtige priser, ligesom vi gerne tager din brugte gaffeltruck i bytte.
C.J Truckservice importerer også dæk til Gaffeltruck, Entreprenørmaskiner, Havneudstyr, Containertruck, Kraner og meget mere
C.J. Truckservice har opbygget et stort internationalt netværk med forskellige markedsdominerende europæiske dækimportører fra Tyskland, Italien, Holland, UK og Sverige, som gør os i stand til at kunne levere dæk i meget høj kvalitet til særdeles konkurrencedygtige priser, uanset om du mangler massive dæk til en gaffeltruck, om det er specielle entreprenørdæk til gummiged, containertruck, kraner, dumper eller noget helt andet.
I forening med vores egen direkte import af massive dæk til gaffeltruck, giver det internationale samarbejde os nogle eksterne lagermuligheder, som gør, at vi under normale omstændigheder, har meget kort leveringstid næsten uanset, hvilken type dæk du står og mangler.
C.J. Truckservice har avanceret udstyr til at presse dæk på fælge – Med Danmarks største dækpresse er vi i stand til at presse massive dæk med diametre helt op til 210 cm og vi hjælper gerne vores kolleger på markedet, hvis de har pludselige behov. Vi er uden sammenligning også de billigste på markedet til at udskifte massive dæk
Nogle gange kan det være en fordel at købe brugte entreprenørdæk til sine entreprenørmaskiner og lignende store maskiner. Vores internationale dæksamarbejde giver os adgang til nogle ret så store lagre af brugte kvalitetsdæk. Alle brugte dæk er gennem kontrolleret af professionelle eksperter på området, så man er altid sikker på, at karkasserne er fuldstændig i orden.