WEBSHOP

Varekategori

Størrelse

Mærke

Pris

Siden bliver løbende opdateret.
C.J. Truckservice har egen import af stablere, palleløftere, sakseløfter og løftebord så uanset dit behov for en palleløfter, el-stabler, sakseløfter eller arbejdsbord, kan C.J. Truckservice levere billige El-Palleløfter og andre produkter i høj kvalitet, der passer præcist til det du har brug for.
Elektrisk palleløfter og el stablere findes i rigtig mange udgaver og vi får løbende forskellige modeller hjem.
På webshoppen bestræber vi os på kun at vise El-Stablere, palleløftere og varer, der allerede er på vores lager og kan derfor leveres fra dag til dag.
Finder du ikke lige, det du står og mangler på webshoppen, så kontakt os endelig, for uanset hvilket behov du har, kan vi levere det i høj kvalitet og til fornuftige penge
Elektrisk Palleløfter og El-Stabler er en del af et godt arbejdsmiljø
Hos C.J. Truckservice går vi meget op i arbejdsmiljøet skal være i orden, derfor har vi også stort fokus på at palleløftere og stablere skal være et godt hjælpemiddel for medarbejderen.
En almindelig palleløfter kan hurtigt blive en hård fysisk belastning, når medarbejderen skal sætte et tungt læs i bevægelse, ligesom ansatte med fysiske udfordringer eller funktionsnedsættelse nemt bliver overbelastet ved betjening af manuelle pallevogne, palleløftere og stablere.
Vores El-palleløfter er så avanceret og super let at betjene, at alle uden fysisk anstrengelse kan flytte selv tunge læs. Flere kommuner har endda med succes implementeret vores el palleløfter på arbejdspladser, så personer med funktionsnedsættelse, der ellers ville være afskåret fra at kunne arbejde på et lager, igen fik muligheden for at finde glæde ved at arbejde
C.J. Truckservice importerer også gaffeltruck
C.J. Truckservice er meget andet en end el-palleløftere og el-stablere, vi importerer også gaffeltruck til alle tænkelige formål.
Har du brug for en el-truck, gastruck eller en dieseltruck, ja så kontakt os endelig, vi er altid behjælpelig med råd og vejledning. Vi kan levere gaffeltruck i høj kvalitet tilpasset præcist dit behov og til særdeles konkurrencedygtige priser, ligesom vi gerne tager din brugte gaffeltruck i bytte.
C.J Truckservice importerer også dæk
C.J. Truckservice har opbygget et stort internationalt netværk med forskellige markedsdominerende europæiske dækimportører fra Tyskland, Italien, Holland, UK og Sverige, som gør os i stand til at kunne levere dæk i meget høj kvalitet til særdeles konkurrencedygtige priser, uanset om du mangler massive dæk til en gaffeltruck, om det er specielle dæk til gummiged, containertruck, kraner, dumper eller noget helt andet.
I forening med vores egen direkte import af massive dæk til gaffeltruck giver det internationale samarbejde nogle eksterne lagermuligheder, som gør at vi under normale omstændigheder har meget kort leveringstid på næsten alle typer dæk.
C.J. Truckservice har avanceret udstyr til at presse massive dæk på fælge – Med Danmarks største dækpresse er vi i stand til at presse massive dæk med diametre helt op til 210 cm og vi hjælper gerne vores kolleger på markedet, hvis de har pludselige behov. Vi er uden sammenligning også de billigste på markedet til at udskifte massive dæk
Nogle gange kan det være en fordel at købe brugte entreprenørdæk til sine entreprenørmaskiner og lignende store maskiner. Vores internationale dæksamarbejde giver os adgang til nogle ret så store lagre af brugte kvalitetsdæk. Alle brugte dæk er gennem kontrolleret af professionelle eksperter på området, så man er altid sikker på, at karkasserne er fuldstændig i orden.   

Svend Erik Junker

Salgschef

Christian Jensen

Indehaver