El-stabler WS12S – 3500

Kompakt El-stabler med løftehøjde op til 3.500 mm

WS 12S har en venderadius på bare 1.460 mm og kan håndtere paller i op til 3.500 mm højde.
Denne el stabler er den perfekte løsning i lagerhaller med lidt plads mellem reolerne og højt til loftet,
så har du brug for en god, driftssikker og billig elektrisk pallestabler er dette produktet

ALLE VORES MASKINER KAN LEASES
Ring på tlf. (+45) 24 46 30 45 eller skriv en e-mail til info@cj-truckservice.dk for at høre mere om dine muligheder.

kr. 29.900,00

Eksklusiv moms

YDERLIGERE BESKRIVELSE

Elektrisk stabler WS12S - 3500

El stabler med rigtig mange fordele - se evt. video

 • Kompakt elektrisk pallestabler velegnet til snævre arbejdsområder
 • Let at betjene
 • Løftekapacitet 1.200 kg.
 • Duplex mast
 • Løftehøjde 3.500 mm
 • Friløft
 • Friløft løftehøjde 1.800 mm
 • Byggehøjde 2.235 mm
 • Gaffellængde 1.150 mm
 • Vedligeholdelsesfrit 24V75aH gel batteri
 • Indbygget oplader
 • Vægt inklusiv batteri  650 kg.
 • Elektromagnetisk bremsesystem
 • Stabil og handy
 • "Belly-Button"  - sikkerhedsanordning, der sikrer at operatøren ikke kan blive klemt op mod en væg

En stærk el-stabler til en fornuftig pris
Som importør og med egne montører, kan vi naturligvis servicere vores maskiner fuldt ud med alle eventuelle nødvendige reservedele.

Bemærk El-stableren har friløft.

Friløft på en Elektrisk Stabler refererer til en funktion, der giver mulighed for at hæve og sænke gaflerne på pallestableren uden at skulle bevæge eller regulere mastens højde.
Friløft gør det muligt at løfte og flytte lasten uden at skulle repositionere stableren, hvilket kan øge arbejdseffektiviteten og reducere risikoen for skader eller ulykker.

En elektrisk stabler med friløft kan have flere fordele i forhold til en manuel pallestabler eller en pallestabler uden friløft. Nogle af de vigtigste fordele er:

 1. Øget effektivitet: En elektrisk stabler med friløft kan øge arbejdseffektiviteten ved at gøre det nemmere at løfte og flytte paller, samt ved at øge hastigheden og præcisionen i pallebehandlingen.
 2. Reduktion af skader: En elektrisk pallestabler med friløft kan reducere risikoen for skader på både personer og inventar, samt gør det nemmere at løfte og flytte paller uden at justere mastens position
 3. Øget fleksibilitet: En el stabler med friløft kan gøre det nemmere at håndtere forskellige størrelser og typer af paller, samt at ændre arbejdspositioner for at imødekomme forskellige krav i forhold til lagerets udformning

C.J. Truckservice importerer en lang række af El-stablere

Så har du brug for pallerne kan komme op i de højere luftlag, kan en af vores mange El Stablere være den rigtige løsning for dig.
Vi har både elektriske stablere til de små snævre områder i form af El-Stabler med lille venderadius  og til de store lagerhaller, hvor det er rart at kunne lade sig transportere med rundt, når de kraftige stablere er monteret med en ståplade.
El Stablerne er moderne maskiner produceret med nyeste teknologi, har ergonomisk betjening og er meget nemme at håndtere
Vi kan levere El stablere med flere forskellige typer master, både med og uden friløft.
Løftehøjderne går helt fra 1.600 mm og op til 6.200 mm og kapaciteten kan varieres fra 1.000 til 2.000 kg.
Uanset hvilke udfordringer du har med lagerreoler, hal højder, indkørselspartier, løftehøjde, vægt af gods osv.  – Vil vi altid kunne finde den korrekte El Stabler, der passer lige præcis til dig og dine behov.
Som importør af stablerne er vi fuld leveringsdygtige i reservedele og vores dygtige montører kan selvfølgelig servicere stablerne, hvis det skulle blive nødvendigt.
Har du et mindre behov, er vores smarte el palleløfter den helt rigtige løsning, der skåner medarbejdernes helbred optimalt i forhold til manuelle palleløftere. Læs eventuelt en artiklen på vores blog eller videoen på Youtube og se, hvordan el palleløfteren kan hjælpe folk med funktionsnedsættelse tilbage på arbejdsmarkedet
Er behovet større end hvad en stabler kan klare? Ja, så kan vi også levere gaffeltruck i rigtig mange udgaver
CJ Truckservice har eneforhandlingen af Samuk og Levork gaffeltruck og vi er leveringsdygtige i alle former for gaffeltruck. Truckene konstrueres præcis efter kundens individuelle behov.
Har du brug for råd og vejledning, er du altid velkommen til at kontakte C.J. Truckservice og vi vil sørge for, at du finder den helt rigtige løsning

Teknisk kaldes en stabler for en "Gaffelstabler" og der er regler for brugen af stablere:

1. Arbejde med gaffelstablere

Arbejdsgiveren skal sikre, at arbejde i forbindelse med transport og løft af byrder med gaffelstabler kan udføres sikkerhedsmæssigt fuldt forsvarligt. Det indebærer,

 • at føreren er kvalificeret til at betjene gaffelstablere sikkerhedsmæssigt fuldt forsvarligt.
 • at føreren er instrueret og oplært i brugen af den konkrete gaffelstabler, dens sikkerhedsanordninger og de ydelsesmæssige begrænsninger, der er for at bruge gaffelstableren til en bestemt opgave.
 • at føreren har gennemgået og bestået gaffelstableruddannelsen ”Gaffeltruck A”.

Gaffelstableruddannelsen skal gennemføres på en erhvervsskole eller et AMU-center der er godkendt af Undervisningsministeriet.

2. Krav om certifikat

Arbejdsgiveren skal sikre, at det kun er personer, der har gennemgået og bestået gaffelstableruddannelsen ”Gaffeltruck A”, der fører gaffelstablere, der bruges til løft og transport af byrder.
Gaffelstablere og lignende maskiner er selvkørende maskiner, der kan løfte byrder på gafler, der kører langs en lodret mast. Gaffelstablere betjenes gående eller fra en ståplade og kaldes også ”førerstangsgaffeltruck”, ”støttebenstruck” eller blot ”stabler”.
Reglerne om certifikat gælder både for ansatte, for arbejdsgiveren selv og for selvstændige.
Der er undtagelser fra uddannelseskravet i situationer, hvor brugen af gaffelstablere er begrænset.
Arbejdsgiveren skal, hvis Arbejdstilsynet beder om det, kunne dokumentere, at føreren har gennemført og bestået gaffelstableruddannelsen ”Gaffeltruck A”. Det dokumenteres ved hjælp af uddannelsesbeviset (certifikatet).

3. Undtagelser fra kravet om certifikat

Der stilles ikke krav om uddannelse til løft af byrder med gaffelstablere i situationer, hvor brugen af gaffelstablere er begrænset. Det vil sige:

 • Hvis løftehøjden rent teknisk er begrænset til højst 1 m, fx med nøglekontakt.
  (CJ-Truckservice kan montere en sådan nøglekontakt for et mindre tillæg i prisen - fordelen ved en nøglekontakt er, at stableren stadig kan udnytte sin fulde løftehøjde, når personer med certifikat bruger maskinen)
 • Hvis gaffelstablere afprøves efter reparation.
 • Hvis gaffelstablere bruges ved kørsel uden byrder.
 • Hvis kørslen med gaffelstablere er styret af skinner.
 • Hvis gaffelstablere indgår som en del af et automatisk anlæg.
 • Hvis gaffelstablere tilhører et skib og føres af skibets besætning.

4. Krav til førerens alder og helbred

Man skal være fyldt 18 år for at opnå certifikat til gaffelstablere.
Unge, som er fyldt 15 år, kan dog erhverve certifikat til gaffelstablere, hvis det er nødvendigt for at gennemføre en konkret erhvervskompetencegivende uddannelse.
Den person, der ønsker at få certifikat, skal kunne dokumentere, at vedkommende helbredsmæssigt er egnet til at føre et teknisk hjælpemiddel for at få et gaffelstablercertifikat. Det dokumenteres ved alle typer af kørekort inkl. kørekort til knallert og traktor eller ved den helbredserklæring, som udarbejdes i forbindelse med udstedelse af kørekort.

PS. Oplysningerne stammer fra Arbejdstilsynets hjemmeside

Hvorfor benytte sig af Staxx Material Handling produkter:

Staxx Material Handling Equipment Co., Ltd. er en af verdens førende producenter af materialehåndteringsudstyr. Virksomheden blev grundlagt i 2003 og har siden da opnået stor succes inden for branchen.

Staxx fokuserer på at levere højkvalitetsløsninger til materialehåndtering, herunder eldrevne palleløftere, stablere, sækkevogne, plukketrucks og meget mere. Virksomheden producerer et stort udvalg af produkter, der passer til forskellige behov inden for materialehåndtering i forskellige industrier, herunder produktion, lager og logistik.

Staxx Material Handling Equipment har et stærkt team af ingeniører og teknikere, der hele tiden arbejder på at udvikle innovative løsninger, der kan forbedre effektiviteten og produktiviteten i materialehåndteringsprocessen. Virksomheden har også en række certificeringer og priser, herunder ISO9001, CE, SGS, TUV, UL og meget mere, der viser dens engagement i at levere kvalitetsprodukter og lever til fulde op til alle europæiske standarder

Staxx har en global tilstedeværelse og eksporterer sine produkter til mere end 50 lande verden over, herunder USA, Tyskland, Frankrig, Spanien, Australien og mange andre. CJ Truckservice er hovedimportør af Staxx produkter i Danmark.
Virksomheden er kendt for sin høje kvalitet, konkurrencedygtige priser og pålidelige service, hvilket har gjort den til en af verdens absolut førende producenter inden for materialehåndtering

Har du spørgsmål?

Udfyld nedenstående, så ringer vi dig op hurtigst muligt til en uforpligtende snak!

Ring op - produkt
Du kan også skrive en besked til os HER.

HØR MERE OM DETTE PRODUKT

Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt - produkt