Stablere / Palleløftere

El stabler med lille venderadius i mange størrelser

Eksempel på en af vores mange El-stablere (se video)

El palleløfteren kan køre med opretstående håndtag, hvilket giver meget lille venderadius

Markedets bedste og billigste elektriske palleløfter (se video

El stabler – El palleløfter – Sakseløfter – Løftebord m.m..

Stablere – Palleløftere – Sakseløftere og Løfteborde er nødvendigt udstyr i de fleste virksomheder

Løft og flytning af paller er en del af dagligdagen i langt de fleste virksomheder. Det gælder både store fabrikshaller, mindre virksomheder med eget lager eller butikker.
Egen import af El Palleløfter, El Stablere, Sakseløftere og Løfteborde
C.J. Truckservice har egen import af stablere, palleløftere, sakseløfter og løftebord så uanset dit behov for en palleløfter, stabler, sakseløfter eller arbejdsbord, kan C.J. Truckservice levere billige El Palleløftere og andre produkter i høj kvalitet, der passer præcist til det du har brug for.
Elektriske Palleløftere og Stablere er en del af godt arbejdsmiljø
Hos C.J. Truckservice går vi meget op i arbejdsmiljøet skal være i orden, derfor har vi også stort fokus på at palleløftere og stablere skal være et godt hjælpemiddel for medarbejderen.
En almindelig palleløfter kan hurtigt blive en hård fysisk belastning, når medarbejderen skal sætte et tungt læs i bevægelse, ligesom ansatte med fysiske udfordringer eller funktionsnedsættelse nemt bliver overbelastet ved betjening af manuelle pallevogne, palleløftere og stablere
Hvad kan vores El-Palleløfter (se video )

Vi er leveringsdygtige i elektriske palleløftere, der både kører og løfter elektrisk, så medarbejderen ikke belastes under arbejdet.
Vores El Palleløfter er en kompakt maskine, hvor det ergonomiske håndtag gør den meget let at betjene og du kan sågar betjene palleløfteren, mens håndtaget står lodret. Herved får du en meget lille venderadius i forhold til en manuel pallevogn.
Funktionen gør også El Palleløfteren til en ekstra hjælp for personer med funktionsnedsættelse, da det er betydeligt nemmere at opnå optimale arbejdsstillinger
Fungerer med stor fordel som el-hund i varevognen, lastbilen eller på det lille lager, hvor der ofte er pladsmangel i gangene.
C.J. Truckservice El Palleløfter er så kraftig, at den uden problemer kan køre med tungt læs på skrå underlag med helt op til 6 graders hældning.
El Palleløfteren er udstyret med et kompakt genopladeligt Lithium batteri, der uden problemer klarer en hel dags arbejde.
Palleløfterne er standard udstyret med PU hjul. PU er et meget slidstærkt gummi materiale og en palleløfter med gummihjul er behagelig og næsten lydløs at arbejde med.
Se mere her El Palleløfter
Hvis en El Palleløfter skal arbejde i døgndrift, kan der tilkøbes et udskifteligt batteri  Batteri til El Palleløfter .
Med en lynlader kan batterierne genoplades fuldt på blot 2-3 timer Hurtigoplader til batteri
Andre typer Palleløfter:
Sakseløfter som arbejdsstation
Et andet meget praktisk hjælpemiddel, vi kan tilbyde er en palleløfter med et elektrisk sakseløft.
En sådan elektrisk sakseløfter er især velegnet i montage- ,  fabrikationsafdelinger eller butikker, hvor medarbejderen har brug for at tage varer eller produkter direkte fra en palle.
Med det elektriske sakseløft kan pallen hurtigt løftes op i korrekt arbejdshøjde og dermed sikre optimale arbejdsbetingelser for medarbejderen. Læs eventuelt mere her Sakseløfter – EHLS 1000N
Palleløftere med elektrisk sakseløft af gaflerne, så palleløfteren både kan bruges som palleløfter og som arbejdsstation
Palleløfter som transportabel vægt
Vi kan også tilbyde palleløfter med indbyggede vejeceller, så du kan veje dine paller mens du løfter, hvilket både er en stor fordel i forsendelsesafdelinger eller til lagerstyring af din produkter. Se eventuelt mere her Palleløfter med vægt – WH-25ES
Palleløftere med indbyggede elektroniske vejeceller letter især arbejdsgangen, når der er behov hurtig kontrol af vægten på  indgående og udgående paller
El Stablere
Har du brug for pallerne kan komme op i de højere luftlag, kan en af vores mange El Stablere være den rigtige løsning for dig, hvor vi både har elektriske stablere til de små snævre områder El Stabler med lille venderadius  og til de store lagerhaller, hvor det er rart at kunne lade sig transportere med rundt på stableren El Stabler ES15T4 – 4500
Vi kan levere El stablere i rigtig mange forskellige udgaver, hvor vi altid kan finde en, der lige præcis passer til dine udfordringer med lagerreoler, hal højder, indkørselspartier, løftehøjde, vægt af gods osv.  – uanset hvad, vil vi kunne finde den korrekte El-Stabler til dig
Som importør er vi fuld leveringsdygtige i reservedele og vores dygtige montører kan selvfølgelig servicere stablerne, hvis det skulle blive nødvendigt.
Løftebord
I det hele taget går vi meget op i arbejdsmiljø og sikkerhed.
Ligesom den elektriske sakseløfter har vi også almindelige løfteborde på hjul, som medarbejderen kan tage med rundt.
Disse er især ideelle på værksteder, hvor eksempelvis håndværkeren eller mekanikeren nemt kan have sine arbejdsredskaber tæt på sig hele tiden. Løftebord, 500 kg – PT500
Løftebordet udmærker sig ved at det nemt via en hydraulisk pumpe kan indstilles i den korrekte arbejdshøjde og er dermed til at sikre det gode arbejdsmiljø
Som en af de eneste i Danmark kan vi også tilbyde en meget avanceret udgave af en advarselslampe til kørende materiel, som gaffeltruck og lignende. Advarselslampen udmærker sig ved, at den viser den internationale rød/hvide advarselstrekant på gulvet i helt op til 10 meters afstand fra det kørende materiel Advarselslampe til gaffeltruck

Hos C.J. Truckservice står vi altid klar med gode råd, har du brug for et så  kontakt os eller se nogle af kvalitetsprodukter til favorable priser på  vores Webshob

Teknisk kaldes en stabler for en “Gaffelstabler” og der er regler for brugen af stablere:

1. Arbejde med gaffelstablere

Arbejdsgiveren skal sikre, at arbejde i forbindelse med transport og løft af byrder med gaffelstabler kan udføres sikkerhedsmæssigt fuldt forsvarligt. Det indebærer,

 • at føreren er kvalificeret til at betjene gaffelstablere sikkerhedsmæssigt fuldt forsvarligt.
 • at føreren er instrueret og oplært i brugen af den konkrete gaffelstabler, dens sikkerhedsanordninger og de ydelsesmæssige begrænsninger, der er for at bruge gaffelstableren til en bestemt opgave.
 • at føreren har gennemgået og bestået gaffelstableruddannelsen ”Gaffeltruck A”.

Gaffelstableruddannelsen skal gennemføres på en erhvervsskole eller et AMU-center der er godkendt af Undervisningsministeriet.

2. Krav om certifikat

Arbejdsgiveren skal sikre, at det kun er personer, der har gennemgået og bestået gaffelstableruddannelsen ”Gaffeltruck A”, der fører gaffelstablere, der bruges til løft og transport af byrder.
Gaffelstablere og lignende maskiner er selvkørende maskiner, der kan løfte byrder på gafler, der kører langs en lodret mast. Gaffelstablere betjenes gående eller fra en ståplade og kaldes også ”førerstangsgaffeltruck”, ”støttebenstruck” eller blot ”stabler”.
Reglerne om certifikat gælder både for ansatte, for arbejdsgiveren selv og for selvstændige.
Der er undtagelser fra uddannelseskravet i situationer, hvor brugen af gaffelstablere er begrænset.
Arbejdsgiveren skal, hvis Arbejdstilsynet beder om det, kunne dokumentere, at føreren har gennemført og bestået gaffelstableruddannelsen ”Gaffeltruck A”. Det dokumenteres ved hjælp af uddannelsesbeviset (certifikatet).

3. Undtagelser fra kravet om certifikat

Der stilles ikke krav om uddannelse til løft af byrder med gaffelstablere i situationer, hvor brugen af gaffelstablere er begrænset. Det vil sige:

 • Hvis løftehøjden rent teknisk er begrænset til højst 1 m, fx med nøglekontakt.
  (CJ-Truckservice kan montere en sådan nøglekontakt for et mindre tillæg i prisen – fordelen ved en nøglekontakt er, at stableren stadig kan udnytte sin fulde løftehøjde, når personer med certifikat bruger maskinen)
 • Hvis gaffelstablere afprøves efter reparation.
 • Hvis gaffelstablere bruges ved kørsel uden byrder.
 • Hvis kørslen med gaffelstablere er styret af skinner.
 • Hvis gaffelstablere indgår som en del af et automatisk anlæg.
 • Hvis gaffelstablere tilhører et skib og føres af skibets besætning.

4. Krav til førerens alder og helbred

Man skal være fyldt 18 år for at opnå certifikat til gaffelstablere.
Unge, som er fyldt 15 år, kan dog erhverve certifikat til gaffelstablere, hvis det er nødvendigt for at gennemføre en konkret erhvervskompetencegivende uddannelse.
Den person, der ønsker at få certifikat, skal kunne dokumentere, at vedkommende helbredsmæssigt er egnet til at føre et teknisk hjælpemiddel for at få et gaffelstablercertifikat. Det dokumenteres ved alle typer af kørekort inkl. kørekort til knallert og traktor eller ved den helbredserklæring, som udarbejdes i forbindelse med udstedelse af kørekort.

PS. Oplysningerne stammer fra Arbejdstilsynets hjemmeside

Hvorfor benytte sig af Staxx Material Handling produkter:

Staxx Material Handling Equipment Co., Ltd. er en af verdens førende producenter af materialehåndteringsudstyr. Virksomheden blev grundlagt i 2003 og har siden da opnået stor succes inden for branchen.

Staxx fokuserer på at levere højkvalitetsløsninger til materialehåndtering, herunder eldrevne palleløftere, stablere, sækkevogne, plukketrucks og meget mere. Virksomheden producerer et stort udvalg af produkter, der passer til forskellige behov inden for materialehåndtering i forskellige industrier, herunder produktion, lager og logistik.

Staxx Material Handling Equipment har et stærkt team af ingeniører og teknikere, der hele tiden arbejder på at udvikle innovative løsninger, der kan forbedre effektiviteten og produktiviteten i materialehåndteringsprocessen. Virksomheden har også en række certificeringer og priser, herunder ISO9001, CE, SGS, TUV, UL og meget mere, der viser dens engagement i at levere kvalitetsprodukter og lever til fulde op til alle europæiske standarder

Staxx har en global tilstedeværelse og eksporterer sine produkter til mere end 50 lande verden over, herunder USA, Tyskland, Frankrig, Spanien, Australien og mange andre. CJ Truckservice er hovedimportør af Staxx produkter i Danmark.
Virksomheden er kendt for sin høje kvalitet, konkurrencedygtige priser og pålidelige service, hvilket har gjort den til en af verdens absolut førende producenter inden for materialehåndtering

Viser 1–9 af 18 resultater