El-stabler WS12S – 3000

Kompakt El-stabler med løftehøjde op til 3.000 mm

WS 12S har en venderadius på bare 1.460 mm og kan håndtere paller i op til 3.000 mm højde, hvilket gør denne el stabler til den perfekte løsning, når pladsen er trang. – Med friløft

ALLE VORES MASKINER KAN LEASES
Ring på tlf. (+45) 24 46 30 45 eller skriv en e-mail til info@cj-truckservice.dk for at høre mere om dine muligheder.

kr. 29.200,00

Eksklusiv moms

YDERLIGERE BESKRIVELSE

Elektrisk stabler WS12S - 3000

En stabil og handy el stabler med mange fordele

 • Kompakt elektrisk pallestabler velegnet til snævre arbejdsområder
 • Let at betjene
 • Løftekapacitet 1.200 kg.
 • Duplex mast
 • Løftehøjde 3.000 mm
 • Med friløft
 • Byggehøjde 1.985 mm
 • Gaffellængde 1.150 mm
 • Vedligeholdelsesfrit 24V75aH gel batteri
 • Indbygget oplader
 • Vægt inklusiv batteri 620 kg.
 • Elektromagnetisk bremsesystem

En stærk el stabler til en fornuftig pris

Bemærk El-stableren har friløft.
Friløft på en Elektrisk Stabler refererer til en funktion, der giver mulighed for at hæve og sænke gaflerne på pallestableren uden at skulle bevæge regulere mastens højde. Friløft gør det muligt at løfte og flytte lasten uden at skulle repositionere stableren, hvilket kan øge arbejdseffektiviteten og reducere risikoen for skader eller ulykker.

En elektrisk stabler med friløft kan have flere fordele i forhold til en manuel pallestabler eller en pallestabler uden friløft. Nogle af de vigtigste fordele er:

 1. Øget effektivitet: En elektrisk stabler med friløft kan øge arbejdseffektiviteten ved at gøre det nemmere at løfte og flytte paller, samt ved at øge hastigheden og præcisionen i pallebehandlingen.
 2. Reduktion af skader: En elektrisk pallestabler med friløft kan reducere risikoen for skader på både personer og inventar, da det kan gøre det nemmere at løfte og flytte paller uden at justere mastens position
 3. Øget fleksibilitet: En el stabler med friløft kan gøre det nemmere at håndtere forskellige størrelser og typer af paller, samt at ændre arbejdspositioner for at imødekomme forskellige krav i forhold til lagerets udformning

C.J. Truckservice importerer en lang række af El-stablere

Så har du brug for pallerne kan komme op i de højere luftlag, kan en af vores mange El Stablere være den rigtige løsning for dig.
Vi har både elektriske stablere til de små snævre områder i form af El-Stabler med lille venderadius  og til de store lagerhaller, hvor det er rart at kunne lade sig transportere med rundt, når de kraftige stablere er monteret med en ståplade.
El Stablerne er moderne maskiner produceret med nyeste teknologi, har ergonomisk betjening og er meget nemme at håndtere
Vi kan levere El stablere med flere forskellige typer master, både med og uden friløft.
Løftehøjderne går helt fra 1.600 mm og op til 6.200 mm og kapaciteten kan varieres fra 1.000 til 2.000 kg.
Uanset hvilke udfordringer du har med lagerreoler, hal højder, indkørselspartier, løftehøjde, vægt af gods osv.  – Vil vi altid kunne finde den korrekte El Stabler, der passer lige præcis til dig og dine behov.
Har du et mindre behov, er vores smarte el palleløfter den helt rigtige løsning, der skåner medarbejdernes helbred optimalt i forhold til manuelle palleløftere. Læs eventuelt en artiklen på vores blog og se, hvordan el palleløfteren kan hjælpe folk med funktionsnedsættelse tilbage på arbejdsmarkedet.
Vores pallevogn med indbygge sakseløft er et rigtig godt alternativ, når pallerne skal bruges i forbindelse med montagearbejde eller opsætning af varer på hylder.
Har du brug for råd og vejledning, er du altid velkommen til at kontakte C.J. Truckservice og vi vil sørge for, at du finder den helt rigtige løsning

Har du spørgsmål?

Udfyld nedenstående, så ringer vi dig op hurtigst muligt til en uforpligtende snak!

Ring op - produkt
Du kan også skrive en besked til os HER.

HØR MERE OM DETTE PRODUKT

Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt - produkt

Svend Erik Junker

Salgschef

Christian Jensen

Indehaver