Single lasthjul til elektrisk palleløfter

Komplet lasthjul til Elektrisk Palleløfter EPT15H

Vi kan montere og levere reservedele til alle vores maskiner fra Staxx

ALLE VORES MASKINER KAN LEASES
Ring på tlf. (+45) 24 46 30 45 eller skriv en e-mail til info@cj-truckservice.dk for at høre mere om dine muligheder.

kr. 336,00

Eksklusiv moms

YDERLIGERE BESKRIVELSE

Reservedel til Elektrisk Palleløfter EPT15H fra Staxx

Komplet sæt til udskiftning af single lasthjul på vores El Palleløfter
Sættet indeholder:

  • Hjul med med lejer
  • Afstandsstykker
  • Aksel
  • Rørsplitter

Vi kan sende sættet til dig, men vi kan også tilbyde at en af vores dygtige montører udskifter lasthjulet for dig

Vi er leveringsdygtige i elektriske palleløftere, der både kører og løfter elektrisk, så medarbejderen ikke belastes under arbejdet.
Vores El-Palleløfter er en kompakt maskine, hvor det ergonomiske håndtag gør den meget let at betjene og du kan sågar betjene palleløfteren, mens håndtaget står lodret. Herved får du en meget lille venderadius i forhold til en manuel pallevogn samtidig med, at du undgår den hårde fysiske belastning.
Den elektriske palleløfters lille venderadius giver operatøren meget lette arbejdsbetingelser i smalle lagergange eller butiksarealer, hvor der også skal være plads til kunderne
Den lodrette betjeningsfunktion med gliden overgang gør også El-Palleløfteren til en ekstra stor hjælp for personer med funktionsnedsættelse, da det er betydeligt nemmere at opnå optimale arbejdsstillinger.
Set som hjælpemiddel er det en meget billig palleløfter, der kan være med til, at personer med funktionelle udfordringer kan komme tilbage på arbejdsmarkedet.
Den nemme betjening og lette betjeningsmulighed uanset håndtagets vinkling giver optimale arbejdsstillinger og mindsker belastningen af nakke, skuldre og ryg mest muligt
Læs eventuelt lidt mere i artiklen på vores blog
En særdeles praktisk el-hund til varevognen eller lastbilen og en stor fordel på det lille lager, hvor der ofte er pladsmangel i gangene.

Hvorfor benytte sig af Staxx Material Handling produkter:

Staxx Material Handling Equipment Co., Ltd. er en af verdens førende producenter af materialehåndteringsudstyr. Virksomheden blev grundlagt i 2003 og har siden da opnået stor succes inden for branchen.

Staxx fokuserer på at levere højkvalitetsløsninger til materialehåndtering, herunder eldrevne palleløftere, stablere, sækkevogne, plukketrucks og meget mere. Virksomheden producerer et stort udvalg af produkter, der passer til forskellige behov inden for materialehåndtering i forskellige industrier, herunder produktion, lager og logistik.

Staxx Material Handling Equipment har et stærkt team af ingeniører og teknikere, der hele tiden arbejder på at udvikle innovative løsninger, der kan forbedre effektiviteten og produktiviteten i materialehåndteringsprocessen. Virksomheden har også en række certificeringer og priser, herunder ISO9001, CE, SGS, TUV, UL og meget mere, der viser dens engagement i at levere kvalitetsprodukter og lever til fulde op til alle europæiske standarder

Staxx har en global tilstedeværelse og eksporterer sine produkter til mere end 50 lande verden over, herunder USA, Tyskland, Frankrig, Spanien, Australien og mange andre.
Virksomheden er kendt for sin høje kvalitet, konkurrencedygtige priser og pålidelige service, hvilket har gjort den til en af verdens absolut førende producenter inden for materialehåndtering

CJ Truckservice er hovedimportør af Staxx produkter i Danmark og kan naturligvis yde service på alle produkter. Vi kan både levere og montere reservedele til dine Staxx maskiner

Har du spørgsmål?

Udfyld nedenstående, så ringer vi dig op hurtigst muligt til en uforpligtende snak!

Ring op - produkt
Du kan også skrive en besked til os HER.

HØR MERE OM DETTE PRODUKT

Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt - produkt